Complete electrice instalaties plaatsen

Volledige elektrische installatie laten plaatsen? Wij voeren alles uit op het gebeid van electra.

Volledige elektrische installatie laten plaatsen of aanleggen kunt u het beste door een elektricien laten uitvoeren. Archipel Onderhoudsbedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van electra. Of u nou een nieuwe groepenkast nodig heeft of uw electra compleet wilt laten aanleggen, dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij doen alles op het gebied van  elektra voor uw woning of bedrijf. Denk hierbij aan aanleggen van stopcontacten, het vervangen van de meterkast en het aanleggen van een aardlekschakelaar. In de woonkamer, verlichting aanleggen, vernieuwen van stopcontacten en het plaatsen van een thermostaat. De badkamer voorzien van verlichting en waterdichte stopcontacten. Voor al dit en meer kunt u bij ons terecht.

Wilt u meteen een offerte op maat of heeft u vragen? Klik dan hier.

Electrische aansluitingen en het aanleggen ervan brengt risico’s met zich mee. Werk daarom altijd met een profesionele elektricien.

Elektricien Den HaagElektricien Den Haag

Groepenkast laten plaatsen

Volledige elektrische installatie plaatsen en veiligheid?

Werkzaamheden op het gebied van elektra kunt u altijd beter laten uitvoeren door een specialist. Wij zullen u een gedegen plan voorleggen en rekening houden met uw wensen. Uw elektrische installatie moet voldoen aan veiligheidsnormen, wij werken volgens deze normen. We zorgen voor een veilige, up to date, installatie.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder

Elektricien Den HaagElektricien Den Haag

Wat kost een elektricien?

Wat kost een elektricien is een vaak voorkomende vraag die wij krijgen. Met alle liefde zouden we een standaard prijs hier opschrijven, alleen is elke klus anders. Maar uiteraard willen wij u verder helpen en staan wij voor gemak voor onze klanten. Wilt u een grove schatting dan kunt u ons altijd een bericht op whatsapp sturen (06-444998599). Liever een complete offerte op maat? Vul dan het onderstaande contact formulier in.

Volledige elektrische installatie laten plaatsen

Elektricien Den HaagElektricien Den Haag

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend een offerte op maat ontvangen. Neem dan contact met op ons. Wij helpen u graag verder en doen ons best binnen 48 uur u een reactie terug te sturen. U kunt ons ook altijd bellen of een WhatsApp sturen ((06-444998599)

Elektricien Den HaagElektricien Den Haag