Op zoek naar een timmerman voor
timmerwerk in uw woning of bedrijf?

U kunt Archipel onderhoudsbedrijf hiervoor inschakelen! Al de timmerwerkzaamheden zijn hier in goede handen! Een timmerman kunt u inschakelen voor zowel kleine als grote klussen, Archipel helpt u er bij.

Timmerwerk van Archipel

Het is belangrijk dat u hiervoor een professionele vakman inhuurt zodat u het gewenste eindresultaat krijgt! Een aantal werkzaamheden die een timmerman voor u kan uitvoeren zijn: ramen en deuren afhangen, gipsplaten plaatsen, aftimmeren, isolaties, het verbouwen van ruimtes en nog veel meer werkzaamheden. Naast timmerwerk voert Archipel ook elektra werk uit. Hierbij kunt u denken aan het aanbrengen van schakelaars, vernieuwen van stopcontacten, het leiden van stroomdraden en nog veel meer werkzaamheden op het gebied van elektra. Bij het verbouwen van een ruimte is het ook een voordeel als er ook meteen naar het elektra werk gekeken kan worden! Daarom is het nog handiger om een timmerman in te schakelen die ook verstand heeft van elektra.

Prijzen voor timmerwerkzaamheden zijn afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Voor grote klussen zult u uiteraard meer betalen voor een kleine klus. Onder een grote klus wordt bijvoorbeeld een zolder verbouwen verstaan. Een kleine klus is bijvoorbeeld een aantal deuren afhangen. Omdat de prijzen zo uiteen lopen, kunt u voor een gratis en vrijblijvende offerte gerust contact met mij opnemen. Archipel is klantgericht, betrouwbaar, creatief en denkt graag met de klant mee. Wij gaan secuur en professioneel te werk tegen scherpe prijzen. Kies daarom voor Archipel om een timmerman in te schakelen!

Neem contact op voor een timmerman!

Bent u geïnteresseerd geraakt in het gebruikmaken van de diensten van onderhoudsbedrijf Archipel? Neem dan gerust contact op voor een afspraak of voor meer informatie! Dit kan via de button hieronder of via telefoonnummer 06-44998599. Ik maak graag een afspraak met u om timmerwerk voor u te verrichten.

Neem contact op