Bent u opzoek naar
een goede tegelzetter?

Is uw huis of bedrijfspand toe aan nieuwe tegels? Bij Archipel Onderhoudsbedrijf bent u aan het juiste adres. Wij hebben ervaren tegelzetters in huis die door de jaren heen kennis vergaard hebben wat betreft het tegelzetten.

Waar hangt de prijs van af?

U betaald vaak per vierkante meter, maar je kan er ook voor kiezen om een vaste prijs voor een gehele klus af te spreken. Hiermee bent u van te voren op de hoogte van wat de totale klus precies gaat kosten. Er zijn altijd variaties in prijs dit hangt onder andere af van het soort tegel (natuursteen is namelijk duurder) maar ook aan het legmotief of de grote van de tegel.

Hoe werkt het tegelzetten?

De oude tegels zullen eerst verwijderd moeten worden, maar soms kan het ook voorkomen dat dat niet hoeft. Het is dan mogelijk om over de oude tegels heen te tegelen. Hierdoor is het verstandig om eerst een tegelzetter bij u langs te laten komen, voordat u iets doet met de oude tegels. Dit kan u een hoop geld schelen.

Een offerte aanvragen

Vraag direct een offerte aan. Hierdoor krijgt u vooraf een duidelijk overzicht van de kosten voor het tegelzetten. Een offerte aanvragen voor een tegelzetter is bij Archipel Onderhoudsbedrijf geheel gratis en ook nog eens vrijblijvend. Dit kan via de button hieronder of via telefoonnummer 06-44998599.

Neem contact op