Bent u opzoek naar een stukadoor in Den Haag?

Dan bent u bij Archipel Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Archipel gaat deskundig, professioneel en secuur te werk en zorgt voor het gewenste stucwerk! 100 tevreden klanten gingen u al voor. Stakdoor in Den Haag? Archipel Onderhoudsbedrijf.

 

Wat is stuken?

 

Stuken is een manier om je muur af te werken of voor te bereiden. Er wordt een laag pleister op de muur aangebracht. Pleister is een mengsel van gips of cement met water. Stucwerk is er in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een gladde afwerking of voor sierpleisterwerk met een bepaald patroon.

 

Stukwerk door een stukadoor

 

Stuken is geen eenvoudige klus. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een professionele stukadoor. Bij Archipel zit u daarvoor goed. Als stukadoor in Den Haag staan wij voor u klaar. Een strak gestuukt plafond en muren geven een interieur een strakke en mooie aanblik. Ik vind het uitdagend om plafonds en muren zo strak mogelijk af te werken voor het beste eindresultaat. Hoe strak het afgewerkt kan worden, hangt vooral af van het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt.

Archipel gebuikt vooral ‘goldband’, omdat dit een zeer glad effect geeft. Bij nieuwbouw woningen kies ik voor de ‘1 mm’ stuc. Hiermee krijg dit soort muren helemaal strak en glad. Na het stucwerk worden de muren en plafonds op kleur gebracht met latex. Nadat dit gebeurd is, ziet de woning er prachtig uit en kunnen deze er weer lang tegen aan! U kunt na het stuken er natuurlijk ook voor kiezen om de muren een bepaalde kleur te verven of zelfs te behangen.

Prijzen voor het stuken zijn afhankelijk van het aantal m2 en wat er precies moet gebeuren. Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met ons opnemen op 06-44998599 of klik op de button hieronder. Archipel is klantgericht, betrouwbaar, creatief en denkt graag met u mee. Kies daarom voor Archipel om uw woning of andere ruimte te laten stuken!

Neem contact op