Uw plafond vakkundig
en snel laten stuken?

Stuken is niet echt een klus om zelf te doen, daarom is Archipel Onderhoudsbedrijf de oplossing. Stuken behoord tot een van onze specialiteiten. Na verloop van tijd is je plafond aan een opknap beurt toe of zitten er zelfs beschadigingen en scheuren is. Dit is voor ons helemaal geen probleem. We maken uw plafond weer als nieuw.

Hoe werkt het?

U huurt een stukadoor in om uw plafond een nieuwe laag te geven, waardoor deze er weer fris uit ziet. Als u het laat stuken, heeft u de keuze uit twee opties. U kunt het laten spuiten of u kunt het laten verven. Voordat er wordt geverfd zal de stukadoor wel eerst moeten zorgen dat uw plafond vlak wordt en dat alle oneffenheden worden verwijderd. Dit kost uiteraard meer tijd. Hierdoor liggen de prijzen van het spuitwerk iets lager ten opzichte van het verfwerk.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende soorten mogelijkheden wat betreft stukwerk. U kunt er namelijk voor kiezen om glad te stuken, u kunt kiezen voor het spuitwerk of juist voor het verven. U kunt er ook voor kiezen om alles eerst te laten schuren.

Hoe vraag ik een offerte aan?

Wilt u uw plafond stuken met de vakkundige hulp van Archipel Onderhoudsbedrijf? Dan bent u verzekerd van een mooi en goed eindresultaat. Vraag nu direct een offerte aan, zodat u van te voren op de hoogte bent van de kosten. Dit kan met de button hieronder of via telefoonnummer 06-44998599.

Neem contact op