Over ons

Over Archipel

Ik ben Mariyan Hirstov de eigenaar van Archipel onderhoudsbedrijf B.V. In 2003 ben ik vanuit Bulgarije naar Nederland gekomen. Samen met mijn vader en broer zijn we een onderhoudsbedrijf in Den Haag gestart. Dit bedrijf was al snel uitgegroeid tot een goed lopend allround bedrijf de veel klanten heeft geholpen met het verbeteren en verfraaien van hun huis of bedrijfspand. 

Sinds augustus 2014 ben ik voor mijzelf begonnen onder de naam Archipel Onderhoudsbedrijf. Ondertussen is mijn bedrijf van eenmanszaak tot B.V. gegroeid en werk ik met samen met diverse onderhoudsspecialisten. samen streven wij ernaar om alle werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren. Bij mij staat de klant altijd centraal. Wij luistereen naar uw wensen en geven deskundig advies.

Ik voer alle grote en kleine bouwwerkzaamheden uit, in en om uw huis of bedrijfspand. Archipel onderhoudsbedrijf is werkzaam in Den Haag en de Randstad.

De kwaliteiten van mij en mijn bedrijf zijn: deskundig, professioneel, secuur, klantgericht, betrouwbaar, meedenkend en creatief.

Contact