Diensten

Alle diensten die wij aanbieden kunt u op deze pagina vinden.

Archipel Onderhoudsbedrijf BV. bied een grote variatie aan diensten aan. Wij zijn een betrouwbare samenwerkingspartner met gespecialiseerde vakmannen voor iedere dienst die wij aanbieden.Deze grote variatie bied ons de mogelijkheid om grote en kleine projecten aan te nemen en van kleine klussen tot gehele verbouwingen aan te gaan. Alles wordt van het begin tot het einde door ons geregeld en netjes afgeleverd. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en heeft u één vast aanspreekpunt. Vele klanten gingen u al voor. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Archipel Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in volledige renovaties. Niet alleen voor uw woning, maar ook voor bedrijfsrenovatie aannemer staan wij voor u klaar. Klik hier voor informatie.

Bij badkamer renovaties is een goede specialist een must. Wij verzorgen badkamer Renovaties van A tot Z. Van slopen tot volledige opbouw. Klik hier voor informatie.

Archipel gaat deskundig, professioneel en secuur te werk en zorgt voor het gewenste stucwerk! Meer dan 1000 tevreden klanten gingen u al voor. Klik hier voor informatie.

Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. uw elektricien in Den Haag. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand wij staan voor u klaar! Ook voor het volledige aanleggen van elektrische installaties. Klik hier voor informatie.

Van het plaatsen van glas in deuren en ramen tot complete scheidingswanden of zelfs dakramen. Bij ons kan het allemaal! Bij ons staat vakmanschap centraal. Klik hier voor informatie.

Schade aan uw huis? Lekkage door een kapotte waterleiding of wellicht brandschade? Archipel Onderhoudsbedrijf biedt u snelle en professionele hulp bij het herstel hiervan. Klik hier voor informatie.

Wilt u nieuwe vloertegels laten leggen in bijvoorbeeld uw badkamer of hal? Wij staan voor u klaar! Klik hier voor informatie.

Wij bieden u de beste oplossingen voor al uw schilderwerk. Of u nu uw woning of bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling wilt geven of uw oude schilderwerk wilt laten afwerken, wij staan voor u klaar. Klik hier voor informatie.

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter? Bij ons kunt u rekenen op een goede voorbereiding en duidelijke communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om een kleine badkamer of een groot bedrijfspand, wij hebben de kennis en expertise om uw project tot een succes te maken. Klik hier voor informatie.

Van deelvervanging tot volledig herstel, de beste oplossing voor uw houtrot problemen. Wij zorgen dat uw houtwerk er weer als nieuw uitziet en goed beschermd blijft tegen verdere schade. Klik hier voor informatie.

Van basic tot exclusief, bij ons kan het allemaal​. Snel een frisse look! Combineer behang met schilder- en stokwerk voor een uniek resultaat. Klik hier voor informatie.

Laat uw laminaatvloer op een vakkundige en professionele wijzen leggen door ons. Ook completen houten vloeren en lamelparket. Klik hier voor informatie.

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende timmerwerkzaamheden, groot of klein, en hebben de kennis en kunde in huis om uw project tot in de puntjes te verzorgen. Klik hier voor informatie.

Keuken Renovatie Den Haag

Complete keuken renovaties waarbij u van a tot 2 ontzorgt bent. Bij ons staan klanttevredenheid, open communicatie en vakmanschap altijd centraal.

Timmerman

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende timmerwerkzaamheden, groot of klein, en hebben de kennis en kunde in huis om uw project tot in de puntjes te verzorgen

Tegels laten zetten

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter? Bij ons kunt u rekenen op een goede voorbereiding en duidelijke communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om een kleine badkamer of een groot bedrijfspand, wij hebben de kennis en expertise om uw project tot een succes te maken.

Vloertegels laten leggen

Wilt u nieuwe vloertegels laten leggen in bijvoorbeeld uw badkamer of hal? Wij staan voor u klaar!

Professioneel schilderwerk

Wij bieden u de beste oplossingen voor al uw schilderwerk. Of u nu uw woning of bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling wilt geven of uw oude schilderwerk wilt laten afwerken, wij staan voor u klaar.

Laminaat laten leggen

Laat uw laminaatvloer op een vakkundige en professionele wijzen leggen door ons. Ook completen houten vloeren en lamelparket.

Houtrot reparatie

Van deelvervanging tot volledig herstel, de beste oplossing voor uw houtrot problemen. Wij zorgen dat uw houtwerk er weer als nieuw uitziet en goed beschermd blijft tegen verdere schade.

Glaszetter

Van het plaatsen van glas in deuren en ramen tot complete scheidingswanden of zelfs dakramen. Bij ons kan het allemaal! Bij ons staat vakmanschap centraal.

Elektricien

Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. uw elektricien in Den Haag. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand wij staan voor u klaar! Ook voor het volledige aanleggen van elektrische installaties.

Behangen

Van basic tot exclusief, bij ons kan het allemaal​. Snel een frisse look! Combineer behang met schilder- en stokwerk voor een uniek resultaat.

Stucwerk

Archipel gaat deskundig, professioneel en secuur te werk en zorgt voor het gewenste stucwerk! Meer dan 1000 tevreden klanten gingen u al voor.

Schade herstel

Schade aan uw huis? Lekkage door een kapotte waterleiding of wellicht brandschade? Archipel Onderhoudsbedrijf biedt u snelle en professionele hulp bij het herstel hiervan.

Badkamer renovatie

Bij badkamer renovaties is een goede specialist een must. Wij verzorgen badkamer Renovaties van A tot Z. Van slopen tot volledige opbouw.

Volledige renovatie

Archipel Onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in volledige renovaties. Niet alleen voor uw woning, maar ook voor bedrijfsrenovatie aannemer staan wij voor u klaar.

Huur ons in voor uw nieuwe project

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.