Professioneel schilderwerk

Professioneel schilderwerk wij staan voor u klaar

Op zoek naar een professioneel schildersbedrijf in Den Haag en omstreken? Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. biedt u de beste oplossingen voor al uw schilderwerk. Of u nu uw woning of bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling wilt geven of uw oude schilderwerk wilt laten afwerken, wij staan voor u klaar. 

Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. is een ervaren en professioneel onderhoudsbedrijf dat zich richt op verschillende diensten, waaronder schilderwerk, bouwkundig onderhoud, en installatietechniek. Met een team van vakkundige en betrouwbare medewerkers bieden ze kwalitatief hoogstaand werk tegen scherpe prijzen. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw project te bespreken. 

Professioneel schilderwerk voor binnen- en buitenshuis.

Als aannemer in Den Haag en omstreken bieden wij een volledige service voor uw schilderwerk, zowel binnen als buiten. Of het nu gaat om het schilderen van uw kozijnen, deuren, houtwerk, wanden of plafonds, wij leveren altijd kwalitatief hoogstaand schilderwerk af. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van materialen, kleur en verf kunnen wij u ook advies geven over kleurkeuze en schildertechnieken. Bij ons staat de klant centraal en wij werken dan ook nauw met u samen om de juiste aanpak te bepalen voor uw schilderproject. Laat ons uw woning of bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling geven met ons professioneel schilderwerk.

 

Laat ons uw woning of bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling

Prijzen en offerte.

Bij Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. betaalt u scherpe prijzen voor onze professionele schildersdiensten. De prijs voor schilderwerk is afhankelijk van de omvang van uw klus. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote klussen. Voor een geheel huis opnieuw schilderen betaalt u uiteraard meer dan voor een aantal deuren lakken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u altijd tevreden bent over ons werk.

Huur ons in voor uw nieuwe project

Vraag hier vrijblijvend uw offerte aan.

Neem contact met ons op

Vul ons contact formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Voor spoed gevallen kunt u onsje bellen of een WhatsApp sturen.