Keuken Renovatie Den Haag

Verbouwing en renovatie keuken

Complete keuken renovaties waarbij u van a tot 2 ontzorgt bent. Bij ons staan klanttevredenheid, open communicatie en vakmanschap altijd centraal.

Timmerman

Wij zijn gespecialiseerd in verschillende timmerwerkzaamheden, groot of klein, en hebben de kennis en kunde in huis om uw project tot in de puntjes te verzorgen

Tegels laten zetten

Bent u op zoek naar een ervaren tegelzetter? Bij ons kunt u rekenen op een goede voorbereiding en duidelijke communicatie, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Of het nu gaat om een kleine badkamer of een groot bedrijfspand, wij hebben de kennis en expertise om uw project tot een succes te maken.

Vloertegels laten leggen

Wilt u nieuwe vloertegels laten leggen in bijvoorbeeld uw badkamer of hal? Wij staan voor u klaar!

Professioneel schilderwerk

Wij bieden u de beste oplossingen voor al uw schilderwerk. Of u nu uw woning of bedrijfspand een nieuwe en frisse uitstraling wilt geven of uw oude schilderwerk wilt laten afwerken, wij staan voor u klaar.

Laminaat laten leggen

Laat uw laminaatvloer op een vakkundige en professionele wijzen leggen door ons. Ook completen houten vloeren en lamelparket.

Houtrot reparatie

Van deelvervanging tot volledig herstel, de beste oplossing voor uw houtrot problemen. Wij zorgen dat uw houtwerk er weer als nieuw uitziet en goed beschermd blijft tegen verdere schade.

Glaszetter

Van het plaatsen van glas in deuren en ramen tot complete scheidingswanden of zelfs dakramen. Bij ons kan het allemaal! Bij ons staat vakmanschap centraal.

Elektricien

Archipel Onderhoudsbedrijf B.V. uw elektricien in Den Haag. Of het nu gaat om een woning of bedrijfspand wij staan voor u klaar! Ook voor het volledige aanleggen van elektrische installaties.

Behangen

Van basic tot exclusief, bij ons kan het allemaal​. Snel een frisse look! Combineer behang met schilder- en stokwerk voor een uniek resultaat.