Aannemersbedrijf, het aannemer bouw bedrijf voor uw volledige renovatie

Aannemersbedrijf Den Haag, aannemer bouw bedrijf voor uw volledige renovatie

Zoekt u een aannemer bouw bedrijf? Of heeft u een aannemer renovatie nodig voor een volledige renovatie? Archipel Onderhoudsbedrijf is een aannemersbedrijf in Den Haag, gespecialiseerd in volledige renovaties. Niet alleen voor uw woning, maar ook voor bedrijfsrenovatie aannemer staan wij voor u klaar. 

Heeft u net een woning aangekocht of wilt u uw gehele woning in een nieuw jasje steken? Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en informeren u graag vanaf de eerste stap. Zo zorgen wij dat alles voor u zo gemakkelijk mogelijk verloopt. 

Aannemer renovatie over de vloer, hoe bereid ik mij voor?

Een volledige verbouwing kost zelfs voor een aannemersbedrijf  veel tijd. Daarom is een goede voorbereiding erg belangrijk. Wij als aannemer bouw nemen dan ook eerst alles met u door. Samen kijken we naar uw wensen en maken wij een plan hoe wij te werk gaan. Een vraag die veel mensen stellen is “moet ik mijn huis uit voor een volledige renovatie?”. Het antwoord hierop is nee, het is wel aan te raden maar wij kunnen ook werken per kamer of verdiepen zodat u gewoon thuis kunt blijven.

aannemer renovatie

Aannemer renovatie, Samen voor het juiste materiaal

Ook als u uw renovatie door een renovatie aannemer laat doen wilt u natuurlijk graag zelf volledig beslissen over de materialen in bijvoorbeeld de badkamer of de vloer in de woonkamer. Wat met een aannemersbedrijf wel handig is dat wij u goed kunnen adviseren over materialen. Wij hebben zeer veel ervaring en weten daarom goed de voor en nadelen van bepaalde materialen.

Van te voren verzamelen wij de benodigde materialen zodat als wij beginnen met de verbouwing wij snel te werk kunnen gaan. Zo kunnen wij de tijd optimaal indelen en zorgen wij voor de minste overlast

De kosten van een renovatie

Dit is natuurlijk de hetgeen wat iedereen zich afvraagt. Het is lastig te zeggen wat een volledige renovatie gaat kosten. Dit hangt van teveel factoren af om zo te zeggen. Denk aan materiaal keus, groten van de woning of het bedrijf en andere wensen. Heeft u een bepaald budget in gedachten? Laat dit ons dan weten, wij vertellen u graag wat er mogelijk is binnen uw budget.

Wilt u een schatting van de kosten? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij snel contact met u op met een vrijblijvend advies. Heeft u een andere vraag? U kut deze ook gemakkelijk stellen via onderstaand bericht of bellen naar: 06 44 99 85 99. Wij zijn ook via WhatsApp te bereiken.