Op de Korte Poten ben ik bezig met een totale verbouwing. Het gaat hier om een woonhuis met daaraan vast een oude apotheek. Voor zo’n grote verbouwing maak ik eerst een goed plan. Wat moet waar gebeuren en hoe komt het er uiteindelijk uit te zien. Om een goed beeld hiervan te krijgen voor mijzelf, mijn werknemers maar ook zeker voor de klant hebben we nette tekeningen van elke kamer gemaakt. 

In deze verbouwing zijn alle plafonds vervangen en geïsoleerd, alles is geschilderd van binnen en van buiten en de muren en plafonds van binnen zijn allemaal gestuukt. Daar naast hebben we ook alle ramen geïsoleerd en het gehele dak en zink vernieuwd en geïsoleerd. We hebben verschillende vloeren gelegd in de woning. Van houten vloeren in de kamers, stenen vloeren in de badkamer tot tapijt op de trappen.

Ook is er een nieuwe keuken, badkamer en toilet geplaatst. Hiervoor hebben we ook elektra aangelegd in de badkamer en extra groepen in de keuken en bij de wasmachine gemaakt. Ook hebben we een nieuwe groepenkast geplaatst.

Bij de oude apotheek beneden heb ik de kozijnen gerestaureerd. De houtrot is weggehaald en de kozijnen weer netjes gemaakt en geschilderd. 

  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag
  • Archipel Onderhoudsbedrijf aannemer in Den Haag