Bent u op zoek naar een stukadoor die uw huis of andere ruimtes kan stuken? Dan bent u bij Archipel Onderhoudsbedrijf aan het juiste adres. Archipel gaat deskundig, professioneel en secuur te werk en zorgt voor het gewenste stucwerk!

Wat is stuken?

Stuken is een manier om je muur af te werken of voor te bereiden. Er wordt een laag pleister op de muur aangebracht. Pleister is een mengsel van gips of cement met water. Stucwerk is er in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een gladde afwerking of voor sierpleisterwerk met een bepaald patroon.

Stukwerk door een stukadoor

Stuken is geen eenvoudige klus. Het is belangrijk dat dit gedaan wordt door een professionele stukadoor. Bij Archipel zit u daarvoor goed. Een strak gestuukt plafond en muren geven een interieur een strakke en mooie aanblik. Ik vind het uitdagend om plafonds en muren zo strak mogelijk af te werken voor het beste eindresultaat. Hoe strak het afgewerkt kan worden, hangt vooral af van het materiaal dat hiervoor gebruikt wordt.

Archipel gebruikt vooral ‘goldband’, omdat dit een zeer glad effect geeft. Bij nieuwbouw woningen kies ik voor de ‘1 mm’ stuuk. Hiermee worden dit soort muren helemaal strak en glad. Na het stucwerk worden de muren en plafonds op kleur gebracht met latex. Nadat dit gebeurd is, ziet de woning er prachtig uit en kunnen deze er weer lang tegen aan! U kunt na het stuken er natuurlijk ook voor kiezen om de muren een bepaalde kleur te verven of zelfs te behangen.

Prijzen voor het stuken zijn afhankelijk van het aantal m2 en wat er precies moet gebeuren. Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met mij opnemen op 06-44998599. Archipel is klantgericht, betrouwbaar, creatief en denkt graag met u mee. Kies daarom voor Archipel om uw woning of andere ruimte te laten stuken!

Contact Us

Tel: 06-44998599
E-mail: info@archipel-onderhoudsbedrijf.nl
Atjehstraat 113, 2585VJ Den Haag

AncoraThemes © 2018. All rights reserved.