Is uw woning of bedrijfspand toe aan een nieuwe en frisse look?

Na een tijd veroudert uw oude schilderwerk. Dit zorgt voor een onverzorgde uitstraling. Het opnieuw schilderen van uw woning of bedrijfspand zorgt voor een nieuwe en frisse look. U kunt hierbij denken aan het bijwerken van uw kozijnen, deuren, houtwerk, wanden en plafonds. 

Schildersbedrijf.

Een schildersbedrijf focust zich op het afwerken van uw oude schilderingen. U kunt een schildersbedrijf ook inhuren als u toe bent aan een nieuwe inrichting. Zo werkt ons schildersbedrijf zowel binnen als buiten. Wij vinden het erg belangrijk dat er kwalitatief schilderwerk geleverd wordt. Hiervoor hebben wij dan ook de benodigde onderhoudsspecialisten in ons schildersbedrijf die dat voor u zullen vervaardigen. Onze onderhoudsspecialisten hebben kennis van materialen, kleur en verf. Mocht u dus geen inspiratie hebben? Laat onze specialisten u dan adviseren voor een juiste aanpak.

Schilderwerk van Archipel

Een schilder kunt u inschakelen voor zowel kleine als grote klussen. Prijzen voor schilderwerk zijn afhankelijk van wat er precies moet gebeuren. Voor grote klussen zult u uiteraard meer betalen dan voor een kleine klus. Onder een grote klus wordt bijvoorbeeld een geheel huis opnieuw schilderen verstaan. Een kleine klus is bijvoorbeeld een aantal deuren lakken. Omdat de prijzen zo uiteen lopen, kunt u voor een gratis en vrijblijvende offerte gerust contact met mij opnemen. Archipel is klantgericht, betrouwbaar, creatief en denkt graag met de klant mee. Wij gaan secuur en professioneel te werk tegen scherpe prijzen. Kies daarom voor Archipel om een schilder in te schakelen!

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd geraakt in het gebruikmaken van de diensten van onderhoudsbedrijf Archipel? Neem dan gerust contact op voor een afspraak of voor meer informatie! Dit kan via het contactformulier op de web-site of via telefoonnummer 06-44998599. Ik maak graag een afspraak met u voor al uw schilderwerk!

Contact Us

Tel: 06-44998599
E-mail: info@archipel-onderhoudsbedrijf.nl
Atjehstraat 113, 2585VJ Den Haag

AncoraThemes © 2018. All rights reserved.