Bent u toe aan een nieuwe laminaatvloer?

Heeft u hulp nodig bij het laminaat leggen? Schakel dan onderhoudsbedrijf Archipel in! Archipel gaat deskundig, professioneel en secuur te werk en zorgt voor het beste eindresultaat van de laminaatvloer in uw woning!

Een vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw huis. Daarom is het belangrijk dat deze goed en mooi gelegd is. Ik plaats in de praktijk veel verschillende soorten vloeren. Ik werk met zowel traditionele massief houten vloerdelen als lamelparket. Daarnaast kan ik u ook adviseren in het uitkiezen van een vloer die het beste bij uw woning en uw voorkeuren past. Dit doe ik aan de hand van een aantal stalen die een beeld kunnen geven van hoe uw vloer eruit komt te zien. Op die manier kunt u gelijk zien of de vloer daadwerkelijk de vloer is die u wilt of dat u toch liever voor een andere vloer kiest.

Vakkundig laminaat leggen

Laminaat heeft tegenwoordig een kliksysteem waardoor er wordt gezegd dat laminaat vrij makkelijk te installeren is door een doe-het-zelver. Dit is echter een tijdrovende klus en niet zo eenvoudig als het lijkt. Daarom is het belangrijk dat als u het zelf niet ziet zitten om een vloer te installeren, u een vakman hiervoor inhuurt. Bij Archipel bent u daarvoor aan het juiste adres. Ik leg uw vloeren op een vakkundige en professionele wijze. Voor advies, vragen en meer informatie kunt u altijd bij mij terecht.

Prijzen voor het leggen van laminaat zijn afhankelijk van het aantal m2 en om wat voor soort laminaat het gaat. Voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u gerust contact met mij opnemen. Archipel is klantgericht, betrouwbaar, creatief en denkt graag met de klant mee. Kies daarom voor Archipel om uw laminaat te laten leggen!

Neem contact op!

Ook een perfect gelegde laminaat vloer naar uw keuze? Archipel Onderhoudsbedrijf staat voor u klaar. Neem snel contact op via het contactformulier of de web-site of bel naar 06-444998599

Contact Us

Tel: 06-44998599
E-mail: info@archipel-onderhoudsbedrijf.nl
Atjehstraat 113, 2585VJ Den Haag

AncoraThemes © 2018. All rights reserved.